Stuart és Susan Silverman jóhiszeműen kiadták East Hampton-i hétvégi házukat, ahol egy stáb forgatott, és alaposan összespermázta azt. A házban a pArty of 5 című show-t forgatták, aminek nem túl bonyolult forgatókönyve szerint a világ különböző városaiban partiznak öt napon át fiatalok egy-egy házban. A ház tulajai nem is tudtak róla, hogy a bérlőnek ez lenne a célja. Silvermanék felháborodtak rajta, hogy az interneten talált felvételek szerint hiányos öltözetű nők ugrálnak a házban. A Long Island-i Szövetségi Bíróságra benyújtott keresetük szerint a történtek miatt a környéken rossz hírneve lett a párnak – írja a New York Daily News.

Persze anyagi kár is érte őket a reputációson kívül: több ajtó megsérült és eltűnt az ezüst étkészlet is, 20 ezer dollár (4,8 millió forint) az összkár. "Egy nagyon drága kanapét kell pótolnunk, mert – hiába tettek meg Silvermanék mindent a letakarításért –, spermafoltok voltak ott, amiket nem tudtak eltávolítani" – áll a keresetben. Eredetileg amúgy a bérlő azt mondta, egy barbecue-partit rendez, de a szomszédok értesítették a tulajdonos párt, hogy féktelen buli van a házukban. Odaérve Silvermanék ötven parkoló kocsit, száz embert és biztonsági embereket találtak.

Tegyük hozzá nagy mellénnyel, mindez smafu ahhoz képest, amit az a budaörsi villa láthatott, ahol többek között az Összeesküvők című realityt is forgatták.