Megrovásban részesítette a Fővárosi Törvényszék Nacsa Olivért, amiért a humorista a Facebookon azt írta Földesi-Szabó Lászlóról, hogy szarházi - írta a Bors. Az ügy Bálint Antónia egyik hónapokkal ezelőtti bejegyzésével kezdődött: a volt szépségkirálynő a közösségi oldalon panaszkodott volt pasijára, mert az ráuszította a gyámhatóságot. Nacsa a következőket kommentelte:

"Most már engem is felháborít, mit művel ez a senkiházi! Már bocsánat, de nem hogy harmincezer gyerektartást kellene fizessen, hanem sokkal többet, és mindent megadni a gyereknek, függetlenül attól, hogy köztetek mi történt! … Szégyellje magát ez az aljas ember, mindenért! Leszarja a saját gyerekét, ez nálam eleve elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan! Sok erő és kitartás neked, és ne törődj ezzel a szarházival!"

Az épp sitten ülő Földesi-Szabó László berágott, pert indított Nacsa ellen, amit a humorista pénteken jogerősen elvesztett. "Továbbra is az a véleményem, hogy a szarházi kifejezés ma már hétköznapos a köznyelvben. Ha mindenkit feljelentenék hasonló kijelentések miatt, akkor sokan beköltözhetnének a bíróságra. Mindenesetre örülök, hogy véget ért az ügy" - mondta a lapnak Nacsa. Bálint Antónia nem kívánt megszólalni az ügyben.