Playboy-villa: festékkel takart "micsodákon" akadt ki Bódi

2013.03.27. 08:48 Módosítva: 2013.03.27. 11:05

Jó hír az aggódóknak, előkerült Bódi Sylvi, aki a Facebookon számolt be arról, mi történt a Playboy Mansionben, ahová meghívást kapott. Bódi fekete csipkés selyemruhában jelent meg, habár a dress code fehérneműt, illetve koktélruhát írt elő.

"Röviden és tömören a Playboy Mansionben töltött buliról: A dress code fehérnemű vagy koktélruha volt. Én szeretek egy rendezvényre "normálisan" felöltözni, így a képen látható ruhát viseltem, ami azt gondolom, hogy egyszerre szexi és elegáns is. ;) Nem éreztem volna jól magam ennyi ember között egy szál fehérneműben, plusz nem akartam egy lenni a sok tangában szaladgáló hölgy közül. :) Na, most ez olyan jól sikerült, hogy rendesen ki is emelkedtem a tömegből ebben a szettben... :D Már a beengedésnél gyanús volt a dolog, hiszen a lányok tenyérnyi kis ruhadarabokat viseltek, de később bent olyanokat is láttam, akik csak testfestéssel takarták a 'micsodájukat'... Szóval elsőre átjött, hogy egy pettyet túlöltöztem a rendezvényt... :D De látván a későbbieket és sok esetben a lányok viselkedésének "színvonalát", egyáltalán nem bántam meg, hogy én "más" voltam. És ezt semmi nem igazolta jobban, mint amikor a buli kellős közepén 15-20 Laokoon szoborcsoportot megszégyenítő, egymáson vonagló playmate gyűrűjéből kihámozván magát egyenes odajött hozzám XY (nevet nem mondhatok, de hímnemű Amerikában igen ismert sztár) és ezt mondta: "You are the only WOMAN in this party." - Ez nagyjából annyit tesz magyarul: Te vagy az egyetlen NŐ ezen a partin.

A glammodell arról is írt, hogy az ingyenpia milyen hatást gyakorol a nőkre, sőt egy eszmefutattással az is kiderült, csöppet sem volt büszke a saját nemére. A titokzatos, ámde nagyon ismert sztár small talkot nyomott Bódival, aki ki nem mondott gondolatait is elmesélte rajongóinak.

"Szívem szerint beleüvöltöttem volna a fejébe, hogy 'A magyar nők a legszebbek a világon te kis butus, rossz helyre születtél le.' De végül szerényen csak ezt válaszoltam neki: 'I'm from Hungary.' Majd jól kihúztam magam, és szépen mosolyogva visszairányítottam az ekkorra engem már igen csúnyán méregető, szemmel legyílkolni próbáló, és irigységtől besárgult hölgykoszorúhoz, akik számára nyilván felfoghatatlan volt, hogy mit cseveg ennyi ideig XY egy ilyen felöltözött libával, amikor ők ott mindenre készen várják tizenöten... :D (megjegyezném, hogy a 15 lányon összesen volt annyi ruha, mint rajtam egyedül. :D :D)

Akit az érdekel, mit csinált eközben Hugh Hefner, az is megtudhatta a részletes beszámolóból.

"Hefner úr, ahogy felbukkant, úgy el is tűnt. Fogalmazzunk úgy, hogy villantott. :) Pedig platina és a szőke minden árnyalatában pompázó hölgyekből nem volt hiány... :) Celebek, medencében meztelenül úszkáló lányok, töménytelen mennyiségű alkohol, cicomás épületek és díszletek... Jó volt ezt így egyszer látni az életben, de köszönöm szépen elég volt. :) Száz ilyen bulit nem cserélnék be egy szimpla otthon beszélgetős és rozézgatós házibulira. :)" – zárta frappánsan mondanivalóját Bódi.