Tegnap már mi is beharangoztuk, hogy Beyoncé beharangozta, hogy ma, vagyis április negyedik napján, este 9-kor valami történik. Igen, tisztában vagyunk vele, hogy még nincs este, de már tűkön ülünk, és nem bírunk magunkkal amiatt, hogy még mindig nem tudjuk mi lesz ma.

Annyit már biztosan tudunk a kisfilm alapján, hogy Jay-Z neje kiszőkült, és nagyon lapos a hasa, de hogy a hat másodperces videó csak egy újabb videóklip, vagy egy turné teasere, az még mindig titok. Persze ha alaposabban megnézzük Beyoncé Tumblr oldalát, akkor sejthetjük, hogy talán tényleg új turnéját harangozza be azzal, hogy emberek millióinak tépkedi az idegeit már egy teljese napja. Sejtésünket az alábbi fotóra alapozzuk:

A BIC természetesen Beyoncé, és Jay-Z gyereke nevének, Blue Ivy Carternek monogramja, hisz a kislány igazán megérdemel majd a turné alatt egy saját, névvel elátott rendezői(?) széket.

Update: Beyoncé időközben új fotókat töltött fel oldalára, amiktől már teljesen összezavarodtunk. Akkor ez most egy Pepsi-reklám? Vagy hastáncolni fog? Már csak pár óra és kiderül!

Update 2: Beyoncé mindössze egy új Pepsi reklám miatt húzta az idegeinket. Igen, ez komoly. A reklámfilmben az énekesnő megiszik egy doboz kólát, amitől akkora tripben lesz része, hogy csak na. Az őt körülvevő tükrökben hirtelen megjelenik az összes eddigi klipjében szereplő énje, aminek nagyon örül. Ha ön is nagyon akar örülni, nézze meg a videót: