Ön szerint?

A Gizmodo talált egy honlapot, amelyet elég valószínű, hogy Mark Zuckerberg készített, még tizenöt évesen (teljesen biztosra ők sem veszik, elvégre az interneten bármi megtörténhet). Az Angelfire-oldalon elég sok kedvencét felsorolja, úgyhogy a grafikai elemek hiányáért (jó, van rajta egy kacsintós dínószem) számos érdekes ténnyel kárpótolja a látogatókat.

Kiderül például, hogy a gimis Zuckerberg kedvenc kajája a quesadillas, rajong Eminemért, és a kedvenc idézete istentől származik ("legyen világosság"). A legérdekesebb (és a hoaxgyanút a legjobban erősítő) rész kétségtelenül az az az ábra, amely bemutatja, az ismerősei és ő hogyan kapcsolódnak össze az interneten keresztül. Le is írja alatta, hogy remélhetőleg a web majd jól megnő, addig is, ha valaki csatlakozni szeretne hozzá, vegye fel vele a kapcsolatot.

A Gizmodo egyébként azért is veszi komolyan a dolgot, mert az oldalt egy Zuckerberg apjához tartozó AOL-os fiók alatt hozták létre, a forráskódjában pedig megtalálták a Facebook-alapító nevét.