Épp Skóciában turnézik a britek kedvenc felsége, Katalin hercegné, aki sokkoló felfedezést tett alattvalói között. Az őt ünneplő, kordon mögött szorongó tömegben állt egy kislány, aki egy Katalinról mintázott babát szorongatott. A kis Dayna Millernek azonban csalódnia kellett, ez a szöveg hagyta el Katalin száját: "Ne! Ó ne, ez én vagyok? Ez én akarok lenni? Tényleg így néz ki a hajam?!" – idézte a hercegnőt a Zimbio.

Szerencsére a 11 éves lány nem ijedt meg annyira, mint Katalin. Állítása szerint karácsonyra kérte a babát, aminél az élő hercegné sokkal cukibb és szeretetreméltó. "Ez volt életem legjobb napja" –rajongott a lány. Egy amerikai babagyár egyébként már készített babát Katalinról és testvéréről, Pippa Middletonról, de azok még a skót lány babájánál is förtelmesebbek lettek.

Közben az Indian Express arról ír, egy királyi bennfentes szerint Fülöp (Philip) lesz Katalin fiának a neve, feltéve ha tényleg fiú lesz. Állítólag II. Erzsébet királynő férjének, Fülöpnek a tiszteletére neveznék el így a gyereket, akinek még nem tudni a nevét.