18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiszivárogtak VV Éva meztelen, leszbi fotói

2013.04.09. 07:55 Módosítva: 2013.04.09. 12:35

A Bors állítása szerint egyik névtelen olvasójuk küldte be azokat a képeket, amiken Baukó Éva meztelenül pózol és csókolózik egy másik lánnyal. Az exvillalakó meggyőződése viszont, hogy a fotók közkinccsé tétele megint a volt szomszédjának műve. "Meg sem lepődöm. Két hete vagyok itthon, rám talált a szerelem is. Azóta sem hagy békén az a férfi, akinél korábban laktam a fővárosban. Ezek a képek is csak neki, Tibornak lehettek meg, mert a számítógépemhez nemegyszer hozzányúlt, és a privát képeimet is ellopta" - magyarázta VV Éva hozzátéve, hogy az erotikus képek öt évvel ezelőtt készültek annak a fiúnak a számára, akibe akkoriban volt szerelmes. "A lánnyal három éve nem találkoztam. Istenem, ilyen vagyok. Ha valakit szeretek, és fontos nekem, mindent megteszek azért, hogy a kapcsolatunkban folyamatosan égjen a tűz" - mondta Baukó. A fotókat ide kattintva nézheti meg.

Update: megkeresésünkre Baukó Éva elmondta, nem járult hozzá, hogy a Bors közölje a fotókat, amiért ismételten jogi lépéseket fog tenni.