Farrah Abraham  a Tini mamik sorozat egyik szereplője sokáig tagadta, hogy pornófilmet forgatott, aztán azt állította, hogy igaz ugyan, hogy forgatott James Deen felnőttfilmes sztárral, de csak saját maga számára. Ehhez képest 2 millió dollárért akarja eladni a felvételt - írja a TMZ.

Az MTV-n futó Tini mamik sorozat szereplője a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy mindössze azért készítette el a videót, hogy ha egyszer megöregszik megnézhesse, hogy milyen volt, amikor még 21 éves volt és dögös.

Abraham sokáig még a felvétel létezését is tagadta, később azt állította, hogy csak felbérelte Deent, de az operatőr szerint az egész forgatás Farrah ötlete volt.

Abraham nyilatkozata szerint semmi köze Deenhez, majd hozzátette "ha az exem, Derek élne, akkor legszívesebben vele lennék" (Derek Underwood még 2008-ban halt meg autóbalesetben, ő az apja Abraham gyerekének)
Mindenesetre elmondása szerint az ügyvédje tárgyal a felnőttfilm jogairól, és "semmit nem fog eladni kevesebbért mint kétmillió dollár."

A TMZ megszólaltatta a filmben szereplő James Deent is, aki azt mondta, hogy nem szeretne túl sokat mondani a filmről, de ez egy igazi pornó volt, nem egy home-videó. Arra a kérdésre, hogy forgatna-e újra Abrahammal, csak annyit válaszolt: "Ez tőle függ." Majd hozzátette "Hogy milyen volt velem? Kérdezzétek őt. Hogy élvezte-e? Kérdezzétek őt. Szerintem fantasztikus volt."

Korábban is nyilatkozott a forgatásról, igaz akkor is nagyon szűkszavú volt. " Nem randiztunk. Pénteken elmentünk együtt megcsináltatni a teszteket, aztán csak a forgatáson találkoztunk újra. Ez az egyetlen élményem a hölggyel kapcsolatban."

James Deen -- Farrah Abraham Concocted Sex Tape Plot - Watch More Celebrity Videos or Subscribe