Justin Bieber a hétvégén Hollandiában járt egy koncert miatt, előtte pedig elment az amszterdami Anne Frank-házba is, ahol egy érdekes üzenetet hagyott a vendégkönyvben – írja a TMZ.

Az Anne Frank-ház Facebook oldala szerint Bieber pár barátjával és a testőreivel látogatta meg a múzeumot, ahol több mint egy órát töltöttek, az énekes pedig a látogatás végén a következőket írta a vendégkönyvbe: "Igazán inspiráló volt ez a látogatás. Anne fantasztikus lány volt. Remélhetőleg ő is Bieber-rajongó lett volna."

Anne Frank egy zsidó származású német lány volt, akit „Anne Frank naplója” címmel kiadott, a második világháború idején írt naplójegyzetei tettek világhírűvé. Naplóját tizenharmadik születésnapjától kezdve vezette 1944. augusztus 1-jéig, mikor a lányt és családját elhurcolták, majd később Auschwitzba szállították. A Wikipedia szerint a táborban 1945 márciusában tífuszjárvány tört ki, amiben körülbelül 17 000 fogvatartott meghalt, köztük Anne Frank is, pár héttel azelőtt, hogy 1945. április 15-én az angol csapatok felszabadították a tábort.

Utóbbiak miatt nem is szívesen kommentálnánk Bieber vendégkönyvbe írt szövegét.