Molnár Anikó fogyni vágyó nőknek segítene, akik hozzá hasonlóan nehezen szabadulnak meg a plusz kilóktól, és megtanítaná nekik, hogyan legyenek szexik súlyfelesleggel együtt is − írja a Bors. "Már felvettem a kapcsolatot egy ruhagyártó céggel, akik az én terveimet figyelembe véve fehérneműket, pizsamákat és remélhetőleg nyári ruhákat is fognak készíteni. Én leszek a plus size modell, így minden darabot rám fognak méretezni. Olyan ruhákat szeretnék kreálni, amik az előnytelen részeket elrejtik és a szexibb vonalakat hangsúlyozzák" – mondta a Borsnak Molnár.

Molnár Anikó még tévéműsort is készítene az ötletéből, méghozzá egy valóságshow-t arról, hogy tanítja meg öltözködni a molett nőket, miközben le is fogyasztja őket. "Magamhoz vennék négy-öt nőt, akiken maximum harminc pluszkiló van. Először arra az átmeneti időszakra nyújtanék megoldást, amikor a diéta elején, a tükör előtt állva nem tudunk mit felvenni és elveszítjük az önbizalmunkat. Én a hétvégén majdnem nem mentem el egy rendezvényre, annyira rosszul éreztem magam mindenben" – mondta Molnár Anikó, aki sminkes tapasztalatait is szeretené megmutatni az általa kitalált műsorban.

"Egy barátom győzött meg róla, hogy az ötletemből valóságshow-t kellene forgatni. Még nem tudom, melyik csatornán valósulhatna meg, de a marketingrészéhez nem is értek. Az arcomat és az ötletemet adom, de nem várom meg, míg sikerül valakivel szerződést kötni, én még a nyár előtt lefogyok. Többször nekivágtam már a fogyókúrának, de eddig mindig befuccsolt. Most viszont már van egy edzőm, és keményen elkezdtük a munkát. Azt ígérte, hogyha betartom az utasításait, két hónap alatt akár 15 kilótól is megszabadulhatok – mondta el az egykori valóságshow-szereplő, aki egy hónapja még a zsírleszíváson gondolkodott.