Meglehetősen nehezen viseli a nyilvánosságot Debreczeni Zita új pasija, aki a hírek szerint egy csütörtök esti rendezvényen rátámadt a TV2 operatőrjére. A modell szerelmi életét azóta övezi nagy érdeklődés, amiüta kiderült, hogy új szerzeménye súlyos testi sértés miatt a sitten ült egy ideig. A pasi még nem állt kamerák elé és a jelek szerint nem is áll szándékában, hiszen a Sugarbird divatbemutatóján a háttérbe vonult. A TV2 munkatársai viszont kiszúrta, meg is környékezték, Debreczeni barátja pedig ezt annyira a szívére vette, hogy nekiugrott az operatőrnek. Verekedés nem lett a dologból, a modell azonnal ott termett és elhúzta pasiját.

"Direkt nem mentem oda a páromhoz az este folyamán, mert azt akarta, hogy ne keltsen feltűnést a jelenléte" - magyarázta Debreczeni a Blikknek. "Ez volt a kifejezett kérése, amit tiszteletben is tartottam. A sajtó munkatársai viszont nem tették ezt meg, Kristóf hiába szólt nekik többször, hogy hagyják békén. Ekkor pattant el benne valami, mert a szép szóra nem hallgattak a fotósok meg az operatőrök, ezért így próbálta nyomatékosítani a kérését. Való igaz persze, hogy nem úgy reagálta le a dolgot, ahogy kellett volna".

A modell szerint egyébként a pasi kifejezetten jámbor lélek, lassan egy éve vannak együtt és még nem veszekedtek. Most tanácsokat osztogat párjának, hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelnie, például ugrás helyett csak el kell fordulnia és kész, egy élmény lehet felnőtt embert erre okítani.