A celebek is oda figyelnek az anyukájukra, vagy tán követőiknek akarnak kedvezni, mindenesetre viszonylag sokan írtak valamit üzenőfalukra. Bódi Sylvi ezzel szemben magáról, a Vespájáról és a koszos macskájáról írt, Istenes Bence pedig tóth Gabival lóg a Hungaroringen.

Szabó Zsófiban nem csalódtunk, ő egyszerűen ennyit írt: "Minden Édesanyának kívánok tiszta szívemből boldog Anyák napját ♥" majd egy Procter and Gamble imidzsfilmet rakott ki, amely arról szól, hogy a világ legnehezebb és egyben legjobb munkája az anyukáké.

Bálint Antónia, aki ugye nem mutogatja magát tangában, saját magáról és kislányáról posztolt egy képet, és csak annyit írt hozzá:  Boldog anyák napját!!

Ehhez képest Dopeman a saját dalát küldi az összes anyának. "Ezzel a dallal szeretnénk köszönteni minden kedves édesanyát Anyák napja alkalmából! :)" - írta.

Dukai Regina ezzel szemben József Attila Nem tud úgy szeretni versét tette ki.

"Nem tud úgy szeretni a világon senki
Mint az édesanyám tud engem szeretni.
Akármit kivántam megtette egy szóra,
Még a csillagot is reám rakta volna.

Mikor a faluban iskolába jártam,
Rendesebb egy gyerek nemigen volt nálam. 
El nem tűrte volna ő azt semmi áron, 
Hogy valaki nálam szebb ruhába járjon. 
Éjjel – nappal őrzött mikor beteg voltam, 
Magát nem kimélte, csak értem aggódott. 
Mikor felgyógyultam, fáradt két szemében 
Öröm könnynek égtek, s csókolva becézett. 
Én Istenem áldd meg, őrizd az anyámat, 
Viszonozhassam én ezt a nagy jóságot. 
Lássak a szemében boldog örömkönnyet, 
Ne lássam én soha búsnak, szenvedőnek."

VV Olivér csak annyit írt: "Jó reggelt! Nagyon boldog, és szép napot kívánok az édesanyáknak, a nagymamáknak és a dédiknek! Ezen kívül felhívnám mindenki figyelmét arra, akik esetleg elfelejtették volna, hogy ANYÁK NAPJA van! Ölelés! Oller"

VV Éva szintén a költészethez nyúlt. " Köszöntöm az anyukákat! Boldog anyák napját minden egyes édesanyának! Az enyémnek ezzel a verssel kívánok ... Nagyon szeretlek anyukám!" - írta, és Ceglédy Gabriella híres sorait másolta le.


"Nem mondom meg
Neked anya,
(tudod holnap)
Anyák napja),
hogy kapsz tőlem
kisterítőt
és bejártam
még az erdőt,
szedtem Neked
gyöngyvirágot,
sok-sok csokrot
majd meglátod!
Ez lesz az év
legszebb napja,
ugye örülsz,
Édesanya?

Hozzá képest Steiner Kristóf egy videót posztolt a mamájáról, aki 2005-ben halt meg.

Hajdú -traffikot nem nyert - Péter megköszönte anyukájának, hogy egyáltalán megszülethetett.

"Minden édesanyának sok boldogságot kívánok! Anyukám, én is köszönöm Neked, hogy vagyok!"

Schobert Norbert, aki mint tudjuk nehéz körülmények közt nőtt fel, természetesen megosztotta gondolatait a követőivel.

"A mai nap alkalmából teljes szívemből köszöntöm a világ összes Édesanyját! Elgondolkodtam a szó jelentésén és arról, mit jelent nekem. Amikor az ember először felsír ebben a világban, az Ő karjai nyugtatnak meg. Amikor az ember elbúcsúzik a világtól, sokszor az utolsó szó: Édesanyám!

Szerintem a szeretet az Ő tetteikből tanuljuk meg és amikor elmennek, valamiféle biztonság szűnik meg a szívünkben. Az Édesanyák soha nem halnak meg, mert a szeretet amit adtak, mindig benne él a világban. A legszebb dolog a világon, amire csak Nő lehet képes. Az Apa egy egészen más szerep. A képen Édesanyámmal vagyok 1971-ben, amikor kiállt értem és egyedül, de mégis engem választott. Ma már naponta látom Rékát, ahogy három gyermekünk ellenére is mindenkinek jut elég szeretet. Csodás, más nő lett. Édesanyák! Csodásak vagytok, az Isten áldjon és óvjon Benneteket! Norbi" - és persze egy képet rakott ki magáról, illetve anyukájáról.