Miley Cyrus álma az volt, hogy a legszexisebb nőnek válasszák. A jó hír az, hogy ez az álom valóra vált, hisz a Maxim 2013 100-as listájának első helyére került.

Liam Hemsworth mennyasszonya, aki mindössze 20 éves Twitterén osztotta meg a jó hírt szombaton. " Nem tudtam, hogy ez még rám vár. Nagyon boldog vagyok, hogy az első helyen szereplek a Maxim hot 100-as listáján! ". Ennek örömére egy képet is posztolt rajongóinak, megköszönve a sikerhez vezető utat. A hivatalos díjátadó május 15-én lesz Hollywoodban.

Ehhez képest az Elle-nek hosszan értekezett arról, hogy a testiség mennyire nem előrevezető dolog. " Ha valaki sztár, akkor nem kell levennie a ruháit ahhoz, hogy szexi legyen, mert természetesen ott van benne. A szexszel sok mindent el lehet adni, de meg kell találni azt az utat, ami nem csak arról szól, hogy mutogatod a melled. Nem akarok megdicsőült modell lenni. Ők a kifutón vonulnak, és minden a ruhájukról szól. Vagy a ruhátlanságukról." - vázolta Cyrus,aki sok mindenről híres, de arról nem, hogy ne használná fel a testét annak érdekében, hogy ismerté tegye magát. A magazin egyébként nem kommentálta a színésznő információit.

A Maximmal ellentétben az FHM olvasói szerint Mila Kunis lett a legszebb nő, aki állítólag nem csak természetes szépség, de humora is van.