Charlie Sheen exneje, Brooke Mueller eddig sem a harmonikus életéről volt ismert, de szerdán annyira leromlott az állapota, hogy a pszichiátriára szállították, megfigyelésre, ugyanis veszélyt jelentett magára, vagy másokra. De Mueller nem sokáig bírta a kórházat, azért pénteken már ki is jelentkezett, ráadásul visszautasította, hogy kezeljék a drogfüggőségét.

A Radar Online-nak nyilatkozó forrás szerint " Brooke amint kijózanodott, rájött, hogy hol is van, és mi történik vele, aztán kijelentkezett a kórházból, mert úgy érezte már nem veszélyes sem magára, sem másokra. Azt nem tudni, hogy jelenleg hol van." Aztán hozzátette: Brooke visszautasította a drogfüggőségének a kezelését, és ehhez a törvények szerint joga van, így nem tarthatták bent tovább."

A barátok és családja számára elérhetetlen. Egy bennfentes szerint mindenki nagyon aggódik érte. " Ő még nagyon beteg. A telefonja ki van kapcsolva, és Brooke napok óta nem beszélt a családjával."

A négy éves ikreket jelenleg Sheen másik ex-felesége, Denise Richards gondozza.

Brook rutinos rehabra járó, már 19 alkalommal fordult meg ott, ennek ellenére hálás Denise-nek, hogy gondozza a gyerekeit, és akiről azt gondolja, hogy jó anya, aki odafigyel mind a saját, mind a nevelt gyerekeire.