Tolvai Renáta a Megasztár ötödik szériájának feltűnő, majd gyorsan eltűnő énekesnője volt, aki a napokban Tolvai Reny néven jelentette meg a Playdate című számához készült klipjét.

Az énekesnő a Tarkanos hangzású számhoz túlfűtött, törökfürdős klipet hozott össze, amiben sokat rázza magát, meg egy csomó férfival enyeleg, miközben viszonylag affektálva énekel. A klipben egyébként feltűnik Cynthia Dictator is, Varga Viktor szerelme, aki szintén enyeleg a videóban, amit a fiúja állítólag rossz néven vett. Természetesen a legjobb részeket megint kigyűjtöttük GIF-ekben a hajtás után.

Az egész klip tulajdonképpen egy óriási orgia, csak Tolvai Reny végig ruhában van közben, ez viszont nem mondható el a klip minden szereplőjéről. Ennek megfelelően van benne minden, az aktustól kezdve a csábos pillantásokig. Kezdjük is ezzel.

Rázd magad!

Tolvai Renáta nagyon sokat rázza magát a klipjében. Először a vállával kezdi, semmi túl erotikus egyelőre.

Forgasd a fejed!

A klip keleties hangulatához passzol az énekesnő fejkörzése, meg úgy általában a klipben bemutatott alapos, minden testrészt megmozgató bemelegítéshez.

Rázd a csípőd!

Aztán ahogy jönnek a vendégek az orgiára, Tolvai Renáta úgy lesz egyre merészebb, például szárnycsapások közepette rázza a csípőjét.

Riszáld a melled!

Ahogy egyre fülledtebb lesz a hangulat a bemelegítés elér az énekesnő melléhez is, amit jó alapos rázással készít fel a kibontakozó bulira.

Simi-simi

Aztán jön az, ami akár szexfilmekbe is beférne, először természetesen egy kollektív simogatással kezdődik a dolog előjáték gyanánt. Az énekesnő jól láthatóan nagyon élvezi a pillanatot, ez viszont nem mondható el a két szélső lányról.

Orgia

Az ezután kibontakozó dolgokra nem is nagyon tudunk más szót használni, ez aktus, csak ruhában.

Élvezi

A helyzet hasonló, mint az előző jelenetben, ezt viszont jól láthatóan sokkal jobban élvezi az énekesnő.