Kim Kardashian és Kanye West épp egy mélygarázsból kivezető sikátoron gyalogoltak lehajtott fejjel, miközben paparazzók és operatőrök lesték a lépéseiket. A lehajtott fej azonban megbosszulta magát: ugyan a kamera elfordult, de egy hangos koppanást lehetett hallani, majd azt lehetett látni, ahogy Kanye meggörnyed és fogja a fejét, Kardashian pedig pesztrálja őt. A szomorú West ugyanis lefejelt egy táblát. Nem is akármilyet, hanem egy Wrong Way (Egyirányú útszakasz) feliratút, ami abroncskárosodásra is figyelmezteti a behajtó sofőrt – látható a TMZ videóján.

A fejes után a fotósok aggódva kérdezgették: "Kanye, jól vagy?" West aztán felegyenesedett, és úgy tűnt, össze-vissza veri majd a fotósokat. "Hagyjátok abba a rohadt fotózást!" – mondta dühödten, aztán észbe kapott, egy fotós megpaskolta a vállát barátilag, majd Kardashiannal becsörtettek egy étterembe.

És amikor azt hinnénk, ezzel lezárult a saga, csalódnunk kell. A TMZ szerint West visszament az étterem elé, és dulakodni kezdett az egyik fotóssal, sok-sok fuckkal nyomatékosítva, hogy ne csináljon több képet. A fotós próbálta nyugtatni az idegbeteg celebet, aki aztán csak visszament. Közben a sleppje is kiabált pár sort.

Kanye West -- FLIPS OUT on Photog After Slamming Head on Sign - Watch More Celebrity Videos or Subscribe