A Blikk úgy tudja, hogy Szandit, vagyis Pintácsi Alexandrát Bálint Antónia miatt tiltotta az édesapja Bogdán Csabától, aki később Szandi férje lett. Próbálja meg még nem elveszíteni el a fonalat.

Szandi a Frizbi felvételén mondta el, hogy 16 évesen ismerte meg Bogdánt, aki apja szerint nőfaló volt, ezért nem engedte az énekesnőt a közelébe. "Apukám garázsában sok hatalmas plakát volt lengén öltözött hölgyekről, egyebek mellett Bálint Toncsiról is, akiről mindenki tudta, hogy Csaba szerelme vol. Apa azt gondolta, hogy mint a legtöbb zenésznek, az ő ágyában is számos hölgy megfordult már. Nagyon féltett engem, biztos volt benne, hogy csalódni fogok. Hosszú időbe telt, de megvívtam a saját harcomat édesapámmal, aki végül nehezen, de megértette, hogy a mi szerelmünk örökre szól" − mondta Szandi Hajdú Péter műsorának a felvételén.

A Blikk szerint azonban Bálint Antónia is úgy gondolta 19 évesen, hogy Bogdán Csaba lesz élete párja és gyermekei apja, hiszen még teherbe is esett tőle, legalábbis hamarosan megjelenő könyvében erről is ír majd. "Három évig tartó kapcsolat volt, együtt is éltünk. Persze voltak hullámvölgyek, kétszer szakítottunk is, végül én küldtem el őt. Nekem ő volt az első nagy szerelmem, össze akartunk házasodni, terhes is lettem tőle, de elveszítettem a babát. Emlékszem, miután szakítottam Csabával, még hónapokig szeretett volna visszakapni. Felhívott, hogy menjek el egy zenekari próbára. Akkoriban ő már Szandi zenekarában volt gitáros, és mesélte nekem, hogy Szandi nagyon aranyos kislány. De a fellépésre nem mentem el, Csaba pedig lemondott rólam, és elvarázsolta Szandit" – mondta Bálint Antónia, aki azzal, hogy kitette Bogdán szűrét, gyakorlatilag Szandi karjaiba küldte őt.