A Facebookon kért bocsánatot Demcsák Zsuzsa amiatt, mert pár nappal ezelőtt amatőröket is megszégyenítő módon röhögve olvasott fel egy halálhírt a Mokka adásában - írta a Hír24. A műsorvezetőt az eset miatt nem rúgta ki a TV2, viszont érthető, hogy nem is maradhatott annyiban a dolog.

"Egy tragédia margójára...

Még egyszer szeretném elmondani, leírni, hogy hibáztam és természetesen vállalom a felelősséget. Elnézést kérek azoktól is, akik csak olvastak róla és felháborította őket mindaz, ami történt. Belekuncogtam egy szörnyű körülmények között, tragikus halált halt férfiről szóló cikk felkonferálásába. Nem rajta nevettem, nem a halálán, de az akkori lelkiállapotomat nem kívánom feltárni. Azonnal összeszedtem magam és folytattam tovább (nem kevertek le), de a hiba megtörtént és élő adásban lehetetlen volt korrigálni. Azonnal tudtam, mekkora hibát követtem el. Tudtam, hogy én mit éreznék hasonló helyzetben és tudtam, hogy talán anyaként, feleségként, gyerekként meg sem tudnám bocsátani.

Még aznap este felhívtam a férfi feleségét és sírva esedeztem a bocsánatáért. Megbocsátott. Sokáig beszélgettünk arról a férfiról, akivel egy életet élt le és aki fantasztikus apa, férj, a közösségért tevő ember volt. Beszéltem a lányaival is. Mindegyikkel. Nekik is őszinte részvétemet nyilvánítottam és kértem a bocsánatukat. Megbocsátottak" - írta Demcsák a közösségi oldalon és hozzátette, nem igaz a hír, miszerint az elhunyt férfi családja nyílt levélben követelte volna tőle a bocsánatkérést.