Egy kulturált társadalomban egy autósnak valószínűleg nem az az első gondolata, mikor meglát az úton egy biciklist, hogy nekimegy és lelöki az útról. A 21 éves Emma Way viszont ezek szerint egy másik világban él, ugyanis az angol lány ezt tette és az első dolga volt, hogy a történteket meg is ossza a Twitteren – írja a Daily Mail.

"Nemrég löktem le az útról egy bringást - velem ellentétben ő ugyanis nem fizet útadót" – írta a 21 éves lány Twitteren és a biztonság kedvéért még odabiggyesztett mellé egy tag-et is: #rohadtbiciklisek.

A bejegyzés óriási felháborodást váltott ki a Twitteren, a lány ezzel pedig fel is hívta magára a rendőrség figyelmét, pedig mint utólag kiderült, a biciklis nem is akart feljelentést tenni. A rendőrség most nyomozást indított az ügyben, és kihallgatják majd a bringással szemben akciózó 21 éves lányt is, aki azóta törölte Twitter fiókját. Méghozzá azután, miután a norfolki rendőrség Twitteren reagált a lány posztjára, amiben azt javasolták neki, hogy azonnal jelentkezzen a rendőrségen.

A 21 éves lány "áldozata", a 29 éves Toby Hockey épp egy biciklis versenyen vett részt, mikor letaszították őt az útról. "Egy száguldó autó tűnt fel, aki az előttem haladó biciklist kis híján elütötte, majd átjött az én oldalamra, beakadtam a visszapillantó tükrébe és lerepültem a bicikliről az út melletti sövénybe. Nagyon erősen jött nekem. Szerencse, hogy túléltem. Mire sikerült felállnom és kimásznom a sövényből, az autó eltűnt. Csak annyit láttam, hogy egy szőke lány vezette. A térdem sérült meg és fáj a könyököm, illetve megszúrt pár helyen a sövény, de más komoly bajom nem lett" – mondta a biciklis, aki azért nem akart feljelentést tenni, mert tartott tőle, hogy a barátnője annyira aggódna a későbbiekben emiatt, hogy nem engedné biciklizni őt.