A jóbarátok tizedik és egyben utolsó évada óta mindenki arra vár, hogy a szereplők újra összeálljanak és vagy folytassák a sorozatot, vagy csináljanak végre valamit együtt. Úgyhogy most egy kcisit minden rajongó örülhet, mert a Jóbarátok sztárjai összeálltak, ugyanis Jennifer Aniston, Matthew Perry és Courteney Cox mindhárman szerepelnek egy promóban. A kisfilm egyébként a ma esti The Ellen Show-t promózza, amiben Jennifer Aniston is műsorvezető lesz.

A videó eleje mérsékelten vicces, ugyanis Aniston azzal indít Perrynél, hogy segítsen neki felkészülni Ellen DeGeneres esti műsorára, aztán "véletlenül" Davidnek nevezi Perryt (utalva ezzel a Jóbarátok Ross-jára, David Schwimmerre). Egy kcisit viccelődnek még, aztán a sorozatban Monicát alakító Courteney Cox jön ki a házból, amin ugye megint nevetni kell, mert ezzel azt akarták sugallni, hogy Cox és Perry összejárnak. Mi csak akkor mosolyodtunk el, mikor Perry háta mögött Ellen DeGeneres párja, Portia de Rossi bújik ki, majd később maga DeGeneres is kimászik a házból.

Ami viszont sokkal lényegesebb a videó sztorijánál, az az, hogy az Anistonról készült közeli felvételeken elég jól látszik, hogy a színésznő megöregedett és kissé mintha fel is lenne püffedve az arca. Mondjuk 44 évesen ez annyira nem durva.