James Bryan Floridában éldegélt kutyájával, Handoverrel. A pitt bull terrier azonban május 8-án eltűnt. A hajléktalan férfinek a kutya volt az utolsó kapcsolata a régi életével, ugyanis korábban elvesztette a farmját és a házát is, így hajléktalanként él - írta a Gawker.

Az ABC Action News-nak azt mondta Bryan: " Handover a legjobb barátom. A lelkem és a szívem. Ha bárki látja őt, kérem, hogy hozza vissza!" A férfi attól rettegett, hogy barátját kutyaviadal céljából vitte el valaki. "Imádkozom Istenhez, hogy senki ne használja kutyaviadalhoz."

Carolyn Texter, aki állatvédőként került kapcsolatba a férfival és a kutyájával, elhatározta, hogy segíteni fog megtalálni a feltehetően ellopott ebet.

Texter ezért egy Facebook oldalt nyitott, és 200 dollárt is felajánlott a megtalálónak. A hírt sokan felkapták, megosztották, és a helyi sajtó is foglalkozott vele. A felajánlott összeg hamarosan 1000 dollárra nőtt.

Szerdán jött el az örömteli nap, a kutya visszakerült gazdájához, egészségesen. Az állatba mikrochip került, hogy ha bármikor máskor elveszik, azonosítható legyen.