Kedd reggel sem telhet el dráma nélkül. A mai nap első celebáldozata Kocsor Zsolt, akinek feltörték a kocsiját hétfő délután. Kozsó épp a teaházába ugrott be valamiért, és a Dessewffy utcában parkolt le. Állítólag csak három percet töltött bent, de ez elég volt arra, hogy valaki elvigye a táskáját, benne igen fontos papírokkal.

"Hát, nagyon pipa vagyok... Alig három percre szálltam ki a kocsiból azért, hogy beugorjak a teaházamba elintézni valamit, és mire visszaértem a kocsihoz, már valaki feltörte. Egy indiános táskát vittek el a tolvajok, amelyben két év munkáját őriztem. Benne volt ugyanis az új lemezem anyaga tizennégy-tizennégy magyar, illetve angol nótával. Elvitték az amerikai papírjaimat is, a személyimet, a fényképezőgépemet, sőt az agyvérzésem után kapott életmentő, vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet is!"

Az épp Egyesült Államokba készülő Kocsornak el kell halasztania az utazását, reméljük, hogy valahol felbukkan az új lemez anyaga.

A rendőrség által közzétett bűnügyi statisztikai térkép szerint, az elmúlt 30 napban a VI.kerületben 17 autófeltörés történt.