Két év után szakított Vastag Tamás és Máramarosi Tünde -adta hírül a Blikk. A pár több mint két éve volt együtt, a szakítás oka állítólag az időhiány.

"Több mint két év után Tücsivel úgy éreztük, a rengeteg munka miatt annyira kevés időt tudunk a kapcsolatunkra fordítani, hogy ennek most így nincs tovább értelme. Én például keddtől Ukrajnában, a Nemzetközi Színháztalálkozón játszom a Monte Cristo grófja főszerepét, ezenkívül a soproni és a békéscsabai színház között ingázom. Amikor meg nem a színházban vagyok, akkor fellépéseim vannak" - nyilatkozta a lapnak Vastag, aki gálánsan hozzátette, hogy Máramarosi bármikor fordulhat hozzá, ha problémája van.

A szakítás úgy látszik problémamentes, Máramarosi nagyvonalúan kezeli a helyzetet, és a barátok maradunk szöveget is bedobta.

"Igaz, már nem alkotunk egy párt, de ez nem azt jelenti, hogy haragban váltunk el. A rengeteg munka miatt eltávolodtunk egymástól, ezért döntöttünk úgy, hogy barátokként folytatjuk tovább. A jó kapcsolat viszont megmaradt."

Két éve még titokzatosan beszélt Vastag a barátnőjéről. "Nemrégiben egy barátunkkal történő nagy közös nyaralás alkalmával indult a kapcsolatunk" - mondta, de többet nem volt hajlandó elárulni a hölgy nevéről, haja színéről, személyes adatairól.

Áprilisban Máramarosi még Vastag Csabával megnyerte a Szombat Esti Lázat, de később nem lehetett hallani róla.