Szepesi Nikolett úszónő könyvet írt Én, a szexmániás címmel, amely – mint azt a SportGéza már megírta – javarészt arról szól, hogy mennyire szeret szexelni. (A ma reggeli Borsban pedig az olvasható, Voksán Virág magára ismert egy cicababaként jellemzett szereplő személyében. Perelni fog, mert azt látja sugallni a könyvben, hogy dugott valakivel, aki akár Kucsera Gábor is lehet, aki a könyv szerint akár dughatott ugyanakkortájt egy műsorvezetővel is.)

Szepesi azonban ír arról is, hogy tizenhárom évesen molesztálták, emiatt viszont a Magyar Úszó Szövetség vizsgáltatot indít. Gyárfás Tamás elnök erről azt mondta: „szövetségünk változatlanul nem kíván Szepesi Nikolett magánéletének intim részleteivel foglalkozni, de megjelent a könyvében, hogy tizenhárom évvel ezelőtt az uszodában molesztálták".

A történetbe természetesen gyorsan bejelentkezett Vujity Tvrtko is, aki elmondása szerint egy másik, „Szepesi Nikolettnél jóval ismertebb és eredményesebb" úszóval beszélgetett a témában, és szerinte amit az úszónő az „alacsony, köpcös" stábtagról állít, nevezetesen, hogy „csókolgatta, simogatta, szexuálisan zaklatta a kislányokat", igaz.