Dukai VV Gergő tudja, hol a helye

2013.05.30. 09:19 Módosítva: 2013.05.30. 09:22

Egy kissé kiakadt Dukai Gergő, hogy egyesek mi mindent megcsinálnak amiatt, hogy a címlapokon maradjanak. Az exvillalakó egykori villatársain, VV Dyán és VV Fecón döbbent le, akik szerelmi és szexuális életüket kiteregették a lapoknak, és nyíltan támadják egymást.

"A Velveten belefutottam a Dya féle Fecó b@szakodásba... Pffff... gyerekek... Egyesek mikor jönnek rá,hogy a MI 15 perces hírnevünk lóf@szra sem elég ahhoz,hogy életet építsünk belőle!" - írta Dukai a Facebookon. "Látok az újságban egy az apjával bankba belépő Ganxta Zooleet,egy DJ-skedő R.Kárpáti Pétert,emlékszem egy mondhatni nyomorban meghalt Antal Imrére... Ők mind tettek le valamit az asztalra... Lehet őket szeretni,utálni,de a tények makacs dolgok. Erre jönnek a MI társaságunkból,és magukat nevetségessé téve hozakodnak elő mindeféle baromsággal... Gyerekek! Ti frankón azt hiszitek,hogy ebből valami jó kerekedik ki nektek?!"

vv5 attilag
Fotó: RTL Klub

Dukai Gergő szerint zseniális volt az elmúlt egy éve, partikra mentek, új embereket ismert meg, újságokban szerepelt, de részéről ennyi volt a dolog: "Ok,hogy a mai napig felismertek az utcán,vagy akárhol,de tudni kell lépni... Próbáltam dolgokat,szereztem élményeket,új ismerősöket,sőt barátokat is,de most vissza a kaptafához... valaki kurvának ment vissza,én vendéglátózom! Hogy mi az egésznek a lényege? Dyák,és társaik... Éljétek az életetek,és tudjátok hol a helyetek... Minden ilyen baromsággal nő azok száma akik pofánröhögnek titeket az utcán,nem gyanús?" - foglalta össze véleményét a szakács.