Egy férfi óriási, saját készítésű kindertojással szerette volna meglepni a barátnőjét szülinapjára, de elég borzalmasra sikerült az eredmény - viszont a netezők szerint nagyon vicces. IWatchFatPplSleep, aki az imguron felhasználó, egy felhasználói útmutatót posztolt lépésről lépésre, hogy hogy készíts el egy hatalmas csokoládét, de a végén kudarcot vallott. A férfi azt remélte, hogy a megatojás készítése közben sikerül az a folyamat, amikor a töltött és olvasztott fehér csokit két fél hungarocellgolyóba tölti, mintha az lenne a műanyag csomagolás.

"A barátnőm szereti a kinder meglepetést, nos, azt akartam, hogy a szülinapjára egy hatalmasat kapjon" - írta nagyon lelkesen még, amikor elkezdte a gyártást. Kiderült, hogy a döntése, mely szerint nem használ hatalmas formát, hanem inkább készít egyet, csak az első baklövése volt a sorban, és ahelyett, hogy a végeredménye egy tökéletes tojásforma lett volna, egy torz fehér trutyi maradt az egész.

Amikor kivette a hűtőből, még egészen okénak nézett ki a tojása, a probléma valójában akkor kezdődött, amikor eltávolította a hungarocellgolyókat. Az egész összeesett. A B-terve, amely az volt, hogy készít egy normál méretű kindertojást csokiból, még nagyobb katasztrófa lett. Végül feladta, és úgy döntött, odaadja neki azt, amit ő készített, a csokis trutyit fóliába csomagolva, de biztos, ami biztos, ráírta, hogy Kindertojás. (A remekmű elkészítésének folyamatáért klikkeljen a képre!)