Meglepve láttuk, hogy Vujity Tvrtko Facebook falán ajánlja Dukai Regina Facebook oldalát, sőt, szinte szerelmes levelet ír a Sugarbird egyik modell-tervezőjéről.

„Sok mindent írtak már oldalamról, kritizálták és dicsérték egyaránt. Ám olyan szépet, mint Dukai Regina, senki sem írt. Megnéztem az oldalát, aztán ámulatba estem. Egyrészt azért, mert meghallgattam egy számát és nagyon tetszett ahogy énekel, másrészt a ruhái is tetszettek, harmadrészt pedig, sokkal több követője van az oldalának, mint az enyémnek. Felhívtam Reginát és kiderült, Ő sem fizet facebook-reklámozásért, ahogy én sem. Így elérni 120.000 tetszikelőt, hát, nem semmi. Oldalstatisztikám szerint a Vujity Tvrtko official lájkolóinak 79%-a lány/nő/hölgy/asszony. Nekik kedveskedek ma Dukai Regina oldalának ajánlásával. Ha tetszik Neked, kattints és tetszikelj. Én megtettem, mert olyan szépet írt rólam, rólunk. Kíváncsi vagyok, mennyivel ugrik most meg lájkolóinak száma” – áll a Coelhónál is bölcsebb műsorvezető bejegyzései közt, melynek előzménye is van.

Mégpedig Dukai Regina Facebook oldalán, ami mellett simán elmentünk, pedig május 23-án Tvrtko életmentő posztja mellé írt kedveseket.

„Vacsi közben olvasok picit. Neeeem...Nem könyvet...Annál sokkal izgalmasabbat! :) Vujity Tvrtko official oldalát, aki napról napra olyan írásokat, történeteket oszt meg velünk, amiket komolyan érdemes elolvasni. Egyrészt azért olvasom, mert izgalmasak ezek a történetek, sok esetben tanulhatunk belőlük, másrészt pedig azért, mert egyszerűen példaértékű ember nekem Tvrtko és az Ő családja. "Ismerve" titeket biztos vagyok benne, hogy nektek is sokat ad majd az Ő oldala, szóval nyugodt szívvel ajánlom, hogy lájkoljátok” – írja Dukai.

A különleges keresztbe-lájkoltatásnak egy okot tudunk elképzelni azon túl, hogy celebeinkből kihozta a legjobbat a tavasz: azt, hogy Tatár Csilla után Tvrtko is csatlakozik a Sugarbird csapathoz, mondjuk vendégtervezőként. Hisz külön kiemelte Dukai ruháit, ami egy férfitől szokatlan. Vagy esetleg modellnek áll. Mi ezt valahogy úgy tudnánk elképzelni, ahogy fenti képen látják.