Az egyik legnagyobb fogadóhálózat, a Ladbrokes pénteken a Britain's Got Talent  összes indulója közül a magyar társulat győzelmét kínálta játékra listavezető favoritként. A cég 6/5-ös nyereményesélyt írt ki az Attraction diadalára. Ez azt jelenti, hogy aki erre a tétre tesz fel 100 fontot, és fogadása bejön, a jutalékok és egyéb járulékok levonása után hozzávetőleg 220 font nyereményre számíthat. A Ladbrokes pénteki esélylistájának második helyezettje, a Richad & Adam énekes duó is messze lemaradva, 6/1-es téttel követi a magyarokat. Az esélyek megítélési különbségét jelzi, hogy aki az ő győzelmükre tesz fel 100 fontot, helyes tipp esetén 700 fontot kasszírozhat a jelenlegi kiírás alapján.

A Daily Mail pénteken két teljes újságoldalnyi, fotókkal gazdagon illusztrált riportot szentelt a magyar társulatnak. Lisa Sewards riporter részt vett egy közös próbán az Attraction árnytáncosaival. A produkció nehézségét hangsúlyozva megírta, hogy azóta is fáj a térde, lábai összegabalyodtak és általánosságban is úgy érzi magát, mintha kemény edzésprogramot teljesített volna.
A Twitteren egyébként többen is kifogásolták külföldiek részvételét a brit tehetségkutató műsorban. Simon Cowell, a show producere és első számú ítésze azonban kiállt a döntés mellett, és kijelentette, Nagy-Britannia Európa része és hízelgő, hogy a külföldiek hajlandók iderepülni, csak azért, hogy benevezhessenek a vetélkedőbe. "Ez azt jelenti, hogy a briteknek össze kell szedniük magukat" - tette hozzá.