Az ausztrál Pascale Honora nagyon szeretett volna szörfözni, aminek csak egy akadálya volt, hogy a nő le van bénulva. Ez nem szegte kedvét a bátor Honore-nak, szörfpartnerével Tyron Swannal kigondolta, hogyan tudná meglovagolni a hullámokat. A páros duct tape (ezüst színű, erős és vízálló ragasztószalag) segítségével egymáshoz rögzítette magát, és így vágtak neki a hullámoknak. Az 50 éves nő, 18 évvel ezelőtt egy autóbalesetben sérült le, azóta él tolószékben. Nagyjából fél évig reménykedett benne, hogy újra járni kezd, ám aztán rájött, hiába ámítja magát. Azóta megpróbálja magát a lehető legjobban érezni tolószékkel.

Elmondása szerint, szerette nézni, ahogy a fiai Tom és Morgan hasítják a vizet, de frusztrálta, hogy ő nem próbálhatta ki. Ezt hallotta meg a család barátja, Ty, aki profi búvár, és felvázolt egy tervet. "Mindenki azt mondta, hogy teljesen bolond vagyok, még a leglazább haverjaim is. Többen azt javasolták, hogy gyakoroljak egy 45 kilós hátizsákkal, de mondtam nekik, hogy a hátizsák nem mozog annyit mint egy ember" – mondta Ty a tervekről. A páros végül a hullámok közé vetette magát, és egy nap alatt finomították a technikájukat.

A következő túra a nyugat-ausztráliai partokhoz lesz, ahol egy profi szörfös, Ry Craike vontatja ki őket a hullámokhoz. A páros vett is egy átalakított Toyota buszt, amiben beépített kerekesszék emelő is van. " Most már örülnénk egy duct tape szponzornak" - nyilatkozta zárszóként Ty.