Fluorra rámásznak a csajok

2013.06.08. 11:14 Módosítva: 2013.06.08. 11:37

Fluor Tominak csajoznia sem kell, mert rámásznak a nők, legalábbis ezt mondta a Borsnak a minden bizonyal szerencsés férfiú. Ha valaki arra lenne kíváncsi, a cikkből az is kiderül, Fluor a cuki lányokat szereti.

Update: posztunk megjelenése után észleltük Fluor bejegyzését a Facebookon, amelyben kijelenti: ennek a cikknek nagyon kis része igaz, így a saját posztunkat is ennek megfelelően módosítjuk.

„[...] bírom azokat a cuki lányokat, akiktől még az is aranyos, amikor mérgesen dúlnak-fúlnak és lehet velük macska-egér harcolni. Beszélgettünk még az éjszakai életről és poénból elengedtem azt is, hogy az éjszaka áldozata vagyok, hiszen alapból nem vagyok csajozós (hahaha), de mindig odajönnek hozzám és hát mit tehet az ember. Sok hülyeséget írtak már rólam, egyszer még az is lejött, hogy meztelenül fotózom magam, de ez is ott van a top 5-ben. Őszintén a hideg ráz ki az agresszív, közönséges nőktől. Nagyon kis rész igaz ebből a cikkből. Ne higgyetek el mindent, ne fogadjatok be mindent, amit láttok/hallotok/olvastok! Remélem, nem kell bemutatnom nektek a bulvármédiát."