Néha akár napokra is elfeledkezünk a rettentő Rihanna-Chris Brown párosról, de aztán mindig eszünkbe juttatják, hogy léteznek, és továbbra sem azért kerülnek hírekbe, mert fantasztikus megoldást találtak ki az emberiség életének jobbá tételére bár Rihannáról fantasztikus öltáncos koncertvideó került fel a Youtube-ra, nézzék csak!).

Most közvetetten a HollywoodLife ír arról, hogy kiderült, miért nem tudtak ők ketten együtt maradni: Brown szakított az énekesnővel, mert túl sokat hisztizett, majd gyorsan összejött az excsajával, akit értesüléseink szerint még nem vert meg.

Ki járt jobban?

„Karrueche nem olyan pörgős és őrült, mint Rihanna, és Chris valószínűleg pont ezért választotta őt végül. Nem drámázik, igazán rendes lány. Szereti őt, és még azt is jól viselte, amikor Brown megint Rihannával kavart, vele pedig alig találkozott. Nemi ez így rendben volt, Chris pedig végül visszament hozzá, semmit sem kellett erőltetnie. Karrueche nem haragszik Chrisre! Egyáltalán nem. New Yorkban van, bulizik, élvezi őt, a várost és az éjszakai életet."