Így gratulálnak a celebek az Attractionnek

2013.06.09. 12:00

A nem celeb Sarka Kata idézettel gratulál a Britain’s Got Talent győzteseinek: "A jövőt csak úgy lehet megteremteni, ha előbb álmodunk róla. Ők megálmodták, és megcsinálták! Gratulálok nekik! Ők a mi büszkeségeink!” – áll az üzletasszony Facebookján. Eközben barátnője, Szabó Zsófi az árvízzel sújtott területekért imádkozik, de Sarka férje, Hajú Péter osztja a lelkesedést, és egy felkonferáló-szövegnek is beillő monológgal emlékezik meg a magyar sikerről:

„Van egy magyar csapat, akiket mától az egész világ ismer! Van egy magyar csapat, akik legyőzték a világot! Van egy magyar csapat, akik hittek magukban és a tehetségükben! Van egy magyar csapat, akik itthon kiestek a Csillag születik című műsorból, de nem adták fel... Ez a magyar csapat ma este meghódította a világot! Ez a magyar csapat ma este megnyerte a világ legrangosabb tehetségkutatóját, a Britains got Talentet! Büszke vagyok Rátok, büszke vagy Rád Szücsi! Gratulálok!”

Debreczeni Zita bár elhagyta árvízfenyegetett házát és jól megérdemelt pihenését tölti valahol, bulvárt azért olvas, mert ezt a linket osztotta meg az Attractionről.  És persze Vujity Tvrtko sem maradhatott le a győzelemről: „Aki még nem látta: itt az "Attraction Árnyékszínház" GYŐZTES PRODUKCIÓJA! Nézd! Oszd meg, akivel csak tudod! Büszkélkedj!” – áll a Napló agyának közösségi oldalán.

Dukai Regina még az örömhírrel is szoláriumot reklámoz, ügyes, mi mást mondhatnánk.  A Schobert házaspár eközben kajákat posztolgat, Rubint Réka a reggelijét, az Update apukája meg valami olcsónak mondott, furcsán kinéző update menüt.

Zimány Linda nem tudjuk, hol járhat, de egyre kevesebbet facebookozik, erről a hírről is lemaradt, akárcsak Horváth Éva és Fluor, akik valószínűleg még épp a Bravo Ottót heverik ki. A vivás Iszak Eszter már a Cometre próbálgat ruhákat, Bálint Antónia meg valahol megnyert egy biciklis versenyt, és szereti a lovakat. Az Attractionről úgy tűnik, ő is lemaradt, mint VV Dya, aki egy kommentelőjével szócsatázik ahelyett, hogy frissítené oldalát.