Az öngyilkosságot elkövető 15 évest az UCLA Medical Centerbe szállították miután letelt 72 órás pszichiátriai felügyelete – írja a TMZ. Ez ugyanaz az egészségügyi intézmény, ahol Michael Jackson meghalt 2009-ben, de a lap stábja úgy látta a helyszínen, hogy Paris Jackson talán jobban van.

Időközben a bíróság úgy ítélte meg, hogy ki kell vizsgálni, milyen körülmények között él a lány, az állam egyik felügyelője néz majd utána annak, biztosítva van-e minden körülmény ahhoz, hogy Paris Jackson felépüljön. Ugyanilyen vizsgálatot rendeltek el akkor is, amikor Michael Jackson halála után a gyerekeket nevelő nagymama, Katherine Jackson megszakította a kommunikációt a hatóságokkal. Akkor TJ Jacksont, Michael Jackson unokaöccsét jelölték ki másodlagos gyámnak Paris, Prince és Blanket számára.

Időközben egy jóindulatú névtelen forrás megszellőztette, hogy Jackson azt mondta, amikor beszállították a kórházba, hogy nem akar meghalni, inkább afféle figyelemfelkeltés volt a részéről az érvágás és nagyon hiányzik neki az apja - írja a The New York Post. A forrás azt is tudni véli (és közli), hogy nem speciális húsvágó késsel vágott Paris Jackson, mint a hírekben írták, csak egy egyszerű konyhakéssel. Mintha ez bármin változtatna.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-111 telefonszámot, vagy keresse fel a   Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány oldalát! Illetve keresheti a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot, amely a Safer Internet program keretében gyerekeknek, szülőknek és tanároknak is ajánl lehetőségeket arra, hogyan kezeljék az ilyen helyzeteket.