A celeb szót utáló Sarka Kata a Borsnak adott interjút arról, hogy profi kézilabdázó is lehetett volna, ha nem sérül le, és arról, hogy bár a család az élete, nagyon vágyott arra, hogy cégtulajdonos üzletasszonyként irányítsa a hazai szépségversenyek piacát.

„Sem sztár, sem celeb nem szeretnék lenni. Tizennyolc évesen elindultam egy szépségversenyen, mert fiatal nőként szerettem volna visszaigazolást kapni magamról, de soha nem jelentkeztem valóságshow-kba. Persze tudom, hogy Petivel együtt kaptam egy csomagot, de én nem akarok ezen a jogon érvényesülni. Nem ezért választottam őt” – mondja többek közt Sarka a lapnak, akit a kommentelők rántanak vissza a valóságba. „Amikor felszaladt rám csaknem húsz kiló, akkor a beírások után kaptam észbe, hogy hoppá, hiába érzem magam így jól, oda kell figyelnem!” – mondja például Sarka, akinek élete a család, és Hajdú Péter mellett mindig ki fog tartani.

„Az esküvőnkön, a Bazilikában, Isten előtt fogadalmat tettem, hogy jóban-rosszban kitartok. Hogyan szeghetném meg ezt az ígértet? Néhányan az életüket tették arra, hogy mindenféle rosszat elmondjanak róla, de Péter jó ember, hihetetlenül empatikus, szociálisan érzékeny”.