Amennyiben rendszeresen nézte a Trónok harca című sorozatot (amelynek aktuális évada most ért véget), ön is nevetni fog azon a képen, amelyet Lena Headey osztott meg a Twitterén, kijelentve, ezen kacagott. Ha nem, elmagyarázzuk, de természetesen spoileres lesz.

A móka lényege tehát, hogy a fenti képen Headey Cersei Lannister szerepében látható. Karaktere több gyereket is szül, de nem a férjének, hanem az őt stikában kurelő ikertestvérének. A fenti hipszerszemüveges mém tehát arra utal, hogy Cersei nem szül gyerekeket a férjének, mert az túl mainstream.

A sorozat szereplői egyébként remekül szórakoznak a rajongóikkal a Twitteren: a törpe Tyriont alakító Peter Dinklage például azon röhög, hogy nemcsak Sean Bean karaktere hal meg hamar minden filmjében, hanem azok a karakterek is, akiket Sean Bean szerepeiről neveznek el (ebben a sorozatban most az unokája), és bánkódik, mert hiányozni fog neki a félember, akit alakít. A Melisandrét megformáló Carice Van Houten egy másik szereplővel pózolós dekoltázsvillantásával büszkélkedik, Maisie Williams (Arya) pedig elárulta: a forgatásokon azzal szórakozott, hogy ellopta Ned Stark levágott fejét. Búcsúzóul íme Carice Van Houten, aki a sorozatban legtöbbször elhangzott mondatával kíván jó éjszakát.