Hétfő este érkezett haza az Attraction, miután megnyerte a Britain's Got Talentet. A magyar tánccsoport vezetője, Szűcs Zoltán még a reptéren tartott sajtótájékoztatót.

"Nem azt terveztük, hogy lakást veszünk, kocsit és új felnit az autóra a pénzből. Inkább egy közös célra költjük majd, arra, hogy bővítsük a csapatot, és hogy világszínvonalú produkciókat hozzunk létre ezután is" - mondta el a Blikknek.

A csapat nem meglepő módon számos felkérést kapott, Mexikótól Afganisztánig hívják őket.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy Simon Cowell Las Vegasba vinne minket turnézni. Persze belegondoltunk abba is, hogy akkor hosszabb időre itt kell hagyjuk Magyarországot, az is lehet, hogy ki kell költöznünk az Egyesült Államokba, de áldozatokat kell hoznunk a további sikerekért." - foglalta össze a nehézségeket Szűcs.

A Bors ezzel szemben a szerződés megkötéseiről faggatta a csapat vezetőjét.

"A szerződés, amit a BGT-be (Britain’s Got Talent) való jelentkezéskor aláírtunk, rendkívül szűk mozgásteret enged. Nem túlzás azt mondani, hogy minden percünkkel a produkció rendelkezik. Azért most tartjuk a sajtótájékoztatót, mert azt sem tudjuk, mennyi ideig maradunk itthon. Van nálunk egy folyamatosan bekapcsolt telefon, és várjuk, hogy megcsörrenjen. Mindent az angolok, konkrétan Simon Cowell csapata intéz." - nyilatkozta a lapnak.

A táncosoknak jó hír lehet, hogy a csapat bővülne, és magyar tagokban gondolkodnak, és az is elképzelhető, hogy novemberben már Las Vegasban fognak fellépni egy merőben új produkcióval.