"Lui Padre. Tudjátok, mit tesz? Elmegy hozzá valaki, aki például szakított a barátjával, csinál egy szerelmi kötést, és konkrétan megujjazza, hogy testnedvvel próbálja megcsinálni a kötést. Ezek után többen feljelentették, de végül aztán nem vállalták, és visszavonták a vádakat. Köztudott a szakmában, hogy Lui Padre ily módon is végez szerelmi kötést. Szerintem ez vérlázító, de persze nem tudom, ki az a hülye, aki ezt hagyja" – idézi a Bors Hajdú Péter szavait, amit a Music FM-ben mondott el. A magazin megkérdezte az ügyben Lui Padrét is, aki érthetetlen okokból, de nem tesz feljelentés a vádak miatt.

"Ilyet azonban én soha nem csináltam, és mások sem nagyon művelik. Fényképet vagy hajszálat használok, azokban is benne van az érintettek aurája" – mondta Lui Padre, és előtte elmondta, valóban csinálnak szerelmi kötést testnedvekkel. Lui Padre a Velvet kérdésére elmondta, az első ilyen jellegű vádak a '90-es évek végén, a kétezres évek elején érték először, szerinte azért, mert túl sikeres és népszerű. Akkor azzal vádolták meg, hogy az egyik mágus feleségéről orálisan vette le a rontást.

"Utána ez kitágult ez szélesebb körbe. Akkor én elmondtam, hogy hagyjuk ezt a témát, mert én annak a mágusnak a feleségét nem is ismertem, máig sem ismerem, csak fényképről láttam. Nonszensz volt ez az egész. Másfelől én csak megbeszélést tartok. Amikor csinálom ezeket a szertartásokat, akkor a vendég nincsen jelen, külön helységben, más helyen csinálom, rituális szertartások közepette" – magyarázta, és hozzátette, azok a rituálék, amikről Hajdú beszélt, a középkorban voltak használatosak, de ma is akadnak a szakmában olyanok, akik ezzel élnek. De ő aztán nem. Mégsem perel. "Régen is voltak efféle hadjáratok ellenem, újságcikkek, tévéműsorokban vádak, és akkor jogászhoz is fordultam, és akkor azt mondták, hogy ezzel nem érdemes annyira foglalkozni, mert tiszta pereskedésből állunk majd ki, és én is beláttam, hogy napi szinten ezzel kellett volna foglalkoznom, mással semmivel sem. Valahogy megpróbáltam belenyugodni."