A Blikk információi szerint a Megasztár felfedezettje, Varga Ferenc újra apa lesz, ugyanis a tehetségkutató ideje alatt megismert párja, Balássy Betti újra terhes. Az énekesnek és az énekesnőnek egyébként már van egy közös kislánya, a kétéves Rozi.

"Nagyon boldogok vagyunk, hiszen pont azon gondolkodtunk mostanában, hogy lassan már itt lenne az ideje egy második babának, és tessék, ő máris jönni akar. Most vagyok a második hónap végén, és bár vannak rosszulléteim, az első terhességem alatt sem adódtak komplikációk. Szinte a színpadról mentem szülni, mert nagy pocakkal is jártam fellépésekre" – mondta Balássy a Blikknek.

"Betti megérezte Rozinál, hogy kislány lesz, de most azt mondja, nincs semmi megérzése. Rozi csillogó szemekkel fogadta a hírt, amikor elmondtuk neki, hogy érkezik a kistestvére, mi pedig örülünk, hogy még időben elköltöztünk egy nagyobb lakásba, hiszen így bátran jöhet a baba" – nyilatkozott a Blikknek Varga Ferenc énekes, akinek ez lesz a negyedik gyereke, ugyanis a kétéves Rozin kívül van már két gyereke az előző házasságából, ami akkor bomlott fel, amikor az addig fogtechnikusként dolgozó Varga Ferenc megismerkedett a Megasztárban akkor vokálozó Balássy Bettyvel.