Csányi Sándor újra együtt dolgozik Orosz Dénessel, a Poligamy rendezőjével, akinek új filmjében, a Coming Out-ban a színész egy meleg férfit alakít majd. A Blikk azt írja, Csányi már régóta vágyott arra, hogy ne egy szerelmes romantikus pasast alakítson majd, amiből mi csak azt a következtetést tudjuk levonni, hogy egy meleg férfi ezek szerint nem lehet romantikus, és/vagy szerelmes.

"Egy meleg férfit eljátszani nagyon érdekes, számomra is kihívás" – mondta a Blikknek Csányi, aki a filmben egy rádiós műsorvezetőt alakít majd, aki párjával, a szintén meleg Karalyos Gáborral éppen már az esküvőre készül, mikor beleszeret egy nőbe. Vagyis ha nem értené: a film arról szól, hogy a szerepe szerint meleg Csányi kibuzul, mikor megismer egy érdekes nőt.

Önt MEGOSZTOTTA a film története?

Csányi azt mondta, hogy mivel ez egy "mostani pesti vígjáték", ezért nem fél attól, hogy ezzel a szereppel megosztja majd a nézőket. A biztonság kedvéért pedig hozzátette, hogy garantáltan nem fog férfival csókolózni a filmben, csak és kizárólag partnernőjével, Tompos Kátyával, mert az még a jó ízlés határain belül van: "Szerintem minden színész álma, hogy eljátsszon egy melegszerepet. Természetesen még a jó ízlés határán belül, hiszen nem akartuk elijeszteni a hetero férfiakat a filmtől, ezért nem is erőltettük azt, hogy a szerep kedvéért csókolózzak egy férfival."

Összefoglalva: lesz egy új magyar vígjáték(!), ami arról szól, hogy egy meleg férfi rájön, hogy szerencsére mégis a nőket szereti, ami azért klassz, mert ezzel megkímélik szegény hetero nézőket attól, hogy csókolózó férfiakat lássanak.

Csányi Sándor nemrég az Origonak a filmmel kapcsolatban adott interjújában a következőt válaszolta arra kérdésre, miszerint támogatja-e a melegek házasságát: "Abszolút támogatom. Van egy olyan kampány, hogy ha nagyon ki akarsz szúrni a melegekkel, támogasd a melegházasságot. Össze fognak házasodni, rohadtul fogják unni egymást. Azt hiszik, olyan jó dolog a házasság? Nem, legyen egyenlőség: szívják meg ők is, ne csak nekünk legyen rossz."