A Blikk és a Bors is címlapon hozta a hírt, hogy Molnár Anikó fotósorozatot készíttetett magáról. A Való Világban feltűnt, majd a Nagy Őt kereső, de nem találó Molnár hosszabb időt töltött Amerikában, majd hazatért Pomázra, eközben felcsúszott rá jó pár kiló. Ez nem zavarta, plus size modellnek készül, és bár a sminkesek szerint ciki vele dolgozni, nem lazsál, hanem mellbimbókat tetovál, ha azt kéri a kedves vendég.

"Ezeknek a képeknek az elkészítését hosszú és fájdalmas lelki folyamat előzte meg" -nyilatkozta Molnár a Borsnak. "Sokáig nem tudtam elfogadni, hogy nagydarab vagyok, amire csak ráerősített, hogy a legtöbben a külsőm miatt támadtak. Még NDK-s úszónőnek is hívtak, amikor a villában voltam, pedig soványabb voltam, mint most."

A sorozatot készítő fotós Bencze Zoltán maga is nagydarab, ezért meg tudta érteni, mi játszódik le Molnárba, és tud azonosulni a modelljével. A Blikknek nyilatkozó ex-villalalakó nem volt hajlandó elárulni hány kiló jelenleg, de azt elmondta a lapnak, hogy a 46-os méretről már 44-42-re dolgozta le magát. "Ma már nem lehet engem megsérteni azzal, ha valaki megjegyzést tesz az alakomra, sokkal pozitívabb lettem, és rájöttem, hogy bár most is dundi vagyok, a férfiak nem szeretik a csontsovány nőket. Sokan írják, hogy nagyon tetszem nekik, külföldről is szoktam leveleket kapni, és bevallom, nagyon jólesik a férfiak közeledése." - nyilatkozott a lapnak.

A képeketitt tekintheti meg.