Azok után, hogy az angliai Withby egyik politikusa, Simon Parkes bejelentette, egy földönkívüli asszonnyal csalja nejét, természetesen a téma hazai szakértői is sorra nyilvánulnak meg. Pataky Attilát a Bors kérdezte meg, hogy jutott-e már neki űrnumera, az énekes szokásos válaszfolyamából csak a lényegesebb pontokat emeljük ki. (Figyelem, ezeket ő mondta, nem mi!)

– 12 évesen elvitték a földönkívüliek, de nem szexeltek vele. (Ez azt is jelezheti, hogy az ufók nem pedofilok, ami örömteli.)

– Földi emberek valóban szexelnek ufókkal, csak ezt valakik megpróbálják eltitkolni. Már a legősibb írásokban is van erről feljegyzés.

– Legalább hetven-nyolcvan fajta civilizáció van itt jelen, különböző létformákban. „Lehet 30 százalék emberi és 70 százalék másfajta DNS, ez zajlik a világban."

A földönkívüli szexpartnerek magas szőkék és kis szürkék. Valószínűleg nem egyszerre. Pataky nem velük, hanem három méter magas fénylénnyel találkozott. Az atlantiszi időkben a háromszögfejű, hathor nevű lények csellengtek Egyiptomban és Görögországban.