Ön szerint vicces?

Valaki nagyon unatkozhatott, mikor kitalálta, hogy híres filmek (és rajzfilmek) híres jelenetit kissé módosítja, és az azokban szereplő híres színésznőknek lerobbantja a fejét. Az elkövető nem más, mint Simone Rovellini, akiről az internetet feltúrva annyi derült csak ki, hogy egy kreatív valaki, aki a módosított videók mellett csinált egy ilyen kisfilmet is.

Na de a lényeg az, hogy már napok óta kering a Facebookon és a Tumblren is az alábbi két videó, illetve az azokból gyártott vicces gifek. Szerintünk viccesek. Ön szerint?

Az első videóban részleteket láthat A muzsika hangjából, az Elfújta a szélből, a My fair lady-ből, a Casablancából és az Óz a nagy varázslóból.

A második videóban Simone Rovellini pedig már a már-már kultikussá vált romantikus filmek híres jeleneteit módosította. Így láthat lerobbanó fejekű részleteket a Dirty Dancingből, a Harry és Sallyből, a Ghostból és a Micsoda nőből.

És ha még nem szórakozott eleget, akkor kattintson galériánkra, amiben a videókon látható részleteket gifekben is megnézheti, plusz láthatja, ahogy Hamupipőke és Hófehérke feje is lerobban a helyéről.