Mit fog dolgozni Oláh Ibolya?

Nem könnyű zenésznek lenni. Ez derül ki a Bors egyik mai híréből, mely azt taglalja, hogy Oláh Ibolya menedzsere lelépett, a szponzorai visszaléptek, így nem tudja elkészíteni új lemezét.

"Sajnos csak a háromnegyedéig tudtuk befejezni, most minden áll, és nem tudom, mikor foghatunk hozzá újra. A stúdiót ki kell fizetni, a hangmérnököt is, szóval vannak még olyan kiadások, amiket finanszírozni kellene, de mivel egyetlen fellépésünk sincs, ezért nincs miből." - fejtette ki a lapnak Oláh, aki csak annyit mondott, szakmát fog tanulni, de, hogy mit, az sajnos nem derült ki.

"Nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy mit tegyek. Új bevételi források után kell néznem, ezért beíratkoztam egy tanfolyamra. Nem szégyen a munka, jó a teherbírásom, tanulok egy szakmát. Még nem szeretném megmondani, mi az, de kétkezi meló. Ha énekesnőként nem kellek sehova, akkor majd melósként helyezkedem el." - vázolta. A cikkből az is kiderül, hogy az énekesnő angolul tanul, mert hajóra is hívták dolgozni.

Úgy látszik az énekesnő túljutott a krízisen, tavaly decemberben még arról szóltak a hírek, hogy idegrendszeri problémákra szed gyógyszereket. Akkor Xantus Barbara úgy fogalmazott, hogy megbolondult.