Nem mi találtuk ki, tényleg az MNB-elnöktől kapott levelet az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezést elért ByeAlex, melyben értesíti, hogy különleges ezüstérmével szeretné megköszönni kiemelkedő teljesítményét. Erről hivatalos Facebook oldalán számolt be az énekes.

"Az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltő képviselőjévé vált" – írta a korábbi nemzetgazdasági miniszter a Kedvesem előadójának. A levélben kitér arra is, hogy ez a siker azért nem is csak Márta Alexé, hanem egész Magyarországé, "hiszen a befektetett munka az egyéni teljesítményeken keresztül, ezek értékteremtő együttes erején keresztül fejti ki igazi hatását".

Matolcsy György a Magyar Nemzeti Bank fejlécével ellátott levélben írta mindezt Magyarország legmainstreamebb hipszterének, akinek rajongói különböző módon reagáltak a meglehetősen furcsa hírre. Mindenesetre az énekes úgy tűnik, örül a megtiszteltetésnek, mert az érméről is posztolt képet, ami alá ezt írta: "Az Ezüst Plakett pedig így néz ki. Köszönöm, nagyon szép."

A Velvet eddigi első olyan posztját olvashatták, melyet matolcsy_györgy címkével kellett ellátni, mi az alábbi videóval szeretnénk megemlékezni Matolcsy, you know, package György és ByeAlex első pacsijáról.