Veszteségesen (8 milliós veszteséggel, 53 milliós tartozással, saját tőkéjében 33 milliós mínusszal) vette meg Hajdú cége, a Frizbi Entertainment Kft. a Miss World verseny hazai licenszét birtokló Magyarország Szépe Kft többségi tulajdonrészét, de a Napi gazdaság cikke alapján a több cégben érdekelt Hajdú, pontosabban a cége pluszos tételeket is fel tud mutatni a 2012-es adatok alapján. Vállalkozása, a több műsor gyártásában is résztvevő Frizbi Entertainment Kft. ugyanis több mint félmilliárd forinttal növelte a bevételét 2010 és 2012 között. Szóval igen, biztosan sokba került A Szépségkirálynő szervezése, de azért talán még belefért a költségvetésbe. A nyilvános cégadatok szerint Hajdúék 2012-ben hét főt foglalkoztattak a cégnél, és kiadásaikról is lehet tudni ezt-azt.

A Napi gazdaság azt írja: "az anyagjellegű ráfordítások tavaly meghaladták a 730 millió forintot, a személyi kiadások pedig a 12 milliót. A tartozásait sikerült némileg ledolgoznia, a tavalyelőtti 440 milliós kötelezettségállománya 2012-re 208 millió forintra csökkent." A cégnek (amit még Média Akadémia Kft. néven alapított Dömsödi Gáborral és Nagy Tamással) Hajdú az egyetlen tulajdonosa a 2012-es adatok szerint. Hajdú egyéb cégekben is érdekel: ügyvezetője és negyedmagával tulajdonosa a 2012 nyarán bejegyzett Septemberfest Kft.-nek, amely a miskolci népkerti sörfesztivált rendezte tavaly, és rendezi majd idén. A cég tavaly veszteséggel zárt.

   18-szepsegkiralyno casting-2013-000101-IMG 7810

A Septemberfestben Hajdú tulajdonostársa ifj. Barabás Ernő és Barabás Zsolt – az ő családjuk, pontosabban a szüleik birtokolják a piacvezető energiaital gyártót, a Hell Energy Kft.-t. A család A 100 legazdagabb magyar 2013-as listáján a 86. helyen szerepel 6,9 milliárd forintos becsült vagyonnal. A cégben állítólag mindkét Barabás-gyereknek meghatározó szerepe van. Nade nem feledkeztünk el Hajdú Péterről sem, akiről azért kiderült már ennyiből is, hogy jó emberekkel barátkozik. A Napi gazdaság szerint a helles barátkozás is jól sikerült, ő lett ugyanis az egyik vezető tisztségviselője, igazgatósági tagja a Hell Energy Kft. előző év nyarán alapított, könnyűfém csomagolóanyagot gyártó cégének, a Xixo Pack Zrt.-nek. A cégnek az alapítástól múlt év decemberének végéig nem volt árbevétele.

A Napi gazdaság felidézi Hajdú előző, Happy Film Média Kft. nevű cégét is, amit még 2003-ban alapított az édesanyjával, és amiben Tornóczky Anita is ügyvezető volt. Hajdúék 2010-ben kiléptek a vállalkozásból, aminek tulajdonosa/tulajdonosai nem teljesen ismertek, egy magánszemély mellett ugyanis maga a Happy Film Média Kft. szerepel tagként. Az adóhatóság 2011 törölte a cég adószámát, az Artisjus jogvédő iroda pedig végrehajtást kezdeményezett ellene 2012 januárjában. A Cégbíróság 2012 júliusában elindította a cég ismeretlen székhelye miatti megszüntetési eljárást.