Bálint Antónia és Tereh István, az Első Emelet zenésze újra összejöttek – írja a Blikk. Óvatosan, feltételezésként kezelnénk a dolgot, ha a napilap munkatársai nem kergették volna őket, de hát igen (a másik lehetőséget, hogy Bálint maga mesélte volna ezt el a lapnak, mint életszerűtlent, kizárjuk): egy szépségversenyen mindketten ott voltak, majd Tereh távozott, tett egy kört a kocsijával, és felvette az egykori szépségkirálynőt. Egy gyorsétterem autós kiszolgáló részénél szereztek kaját, utána Bálinthoz mentek, mindketten, miközben az újságírók követték őket.

Csütörtök délután aztán: „szembesítettük felfedezésünkkel Bálint Antóniát, nem tagadta az újjáéledt románcot, nevetve csak annyit mondott, hogy nem szeretne nyilatkozni". Érdekesség: a pár bő fél éve szakított.

Update: Bálint Antónia a Facebookon reagált a cikkre. „Nem nyilatkoztam senkinek Istvánnal való kapcsolatomról. Azt azért felháborítónak tartom, hogy az otthonomig követnek, leskelődnek utánam. Az, hogy a bulvárban megjelenik a hír, miszerint kibékültünk, nem rendhagyó. Azzal nincs baj. De az, hogy hamis dolgokat is írnak mellé, az már dühítő.

Igen, kibékültünk Istvánnal, Babika nagyon szereti. István megy érte az oviba is, ha úgy alakul, de legtöbbször együtt megyünk érte. Nagyon sok programunk van együtt, és nekünk most erre van szükségünk. Leginkább a kislányomnak, aki egyáltalán nem sérült attól, amit az apukája és a felesége műveltek az elmúlt hónapokban és években. Én ugyanis semmi rosszat nem engedek a közelébe. Apuka lemondott róla, lelke rajta. Babi mikor felnő, az lesz neki fontos aki mellette volt jóban rosszban, gondoskodott róla. Laci meg hiába magyarázza majd a bizonyítványát. A tettek azok, amiket mindig is figyelembe kell venni. A szavak, csak szavak. Babit is erre fogom tanítani.

És boldogok vagyunk együtt, és mi együtt vagyunk. Amióta csak megszületett. Én nem hagytam cserben, bármi is történt. Nem dobtam el magamtól, csak mert az apukája rosszat mondott rám, vagy mert nem szeretem a feleségét, ahogyan ő tette. A bulvár képviselői pedig fognak kapni egy felszólítást, amiben az fog állni, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a kislányomról bármilyen fotó is megjelenjen."