Vujity Tvrtko már nem bírta tovább magában tartani, ezért úgy gondolta, inkább megosztja a világgal, hogy elege van a "teljesítmény nélküli kamucelebekből" és a "kitalált történetekből." Üljön le, vegyen egy nagy levegőt, és olvassa el, mit írt a TV2 műsorvezetője hivatalos Facebook oldalára:

"Annak idején megígértem, hogy ahol én műsorvezető leszek, egyre kevesebb lesz a teljesítmény nélküli kamuceleb. Elegem volt a kitalált történetekből, műbalhékból, értékek nélküli celebeskedésből. Hittem, és hiszem azt, hogy társadalmunknak, így a médiának is az igazi Hétköznapi Hősökről, nagyszerű példaképekről kell szólnia, nem pedig azokról, akiknek mindent tudunk a falinaptárairól, botránytörténeteiről, új szerelméről és szakításáról, műmelleiről, hülyén és hamisan elénekelt magyar dalairól, szilikonnak feltöltött szájáról vagy melléről; tudunk mindent a pasijáról/csajáról, kutyájáról/hobbijáról, csak éppen azt nem tudjuk, hogy mit dolgozik, mi hasznosat tesz valójában...?!  Annyi tehetséges művészünk, zenészünk, sportolónk van, annyi de annyi értékes ember él közöttük, mutassuk meg őket, és ne vegye el előlük a lehetőséget és a teret egy-egy kamuceleb. Az elején volt sok hiszti meg konfliktus, de nem tudom, hogy észrevettétek-e: azóta kopnak és kopnak és kopnak rendesen. Persze van belőlük is, meg a történeteikből is éppen elég, de már érezhetően kevesebb. A reggeli műsorunkban hozzám például már be sem jönnek... "

Vujity Tvrtko bejegyzéséhez az égvilágon semmit nem szeretnénk hozzáfűzni, csupán egy korábbi, szintén Facebook posztját idéznénk:

"Sok mindent írtak már oldalamról, kritizálták és dicsérték egyaránt. Ám olyan szépet, mint Dukai Regina, senki sem írt. Megnéztem az oldalát, aztán ámulatba estem. Egyrészt azért, mert meghallgattam egy számát és nagyon tetszett ahogy énekel, másrészt a ruhái is tetszettek, harmadrészt pedig, sokkal több követője van az oldalának, mint az enyémnek. Felhívtam Reginát és kiderült, Ő sem fizet facebook-reklámozásért, ahogy én sem. Így elérni 120.000 tetszikelőt, hát, nem semmi.  Oldalstatisztikám szerint a Vujity Tvrtko official lájkolóinak 79%-a lány/nő/hölgy/asszony. Nekik kedveskedek ma Dukai Regina oldalának ajánlásával. Ha tetszik Neked, kattints és tetszikelj. Én megtettem, mert olyan szépet írt rólam, rólunk. Kíáncsi vagyok, mennyivel ugrik most meg lájkolóinak száma :-)))"