A Bors híre szerint az utca szégyene lett Gáspár Győzőék salgótarjáni háza - az a ház, ahol a Győzike showt is forgatták annak idején. A villa kívülről totál lepukkant: a kerítés rozsdásodik, a falak repedeznek, a tető is kezd tönkremenni, a kert gazos. "Rontja az utca látképét, ráadásul egy roncs teherautó is áll előtte. A füvet időnként lenyírják, de semmi több. Volt, aki sárral meg is dobálta, hátha akkor észbe kapnak" - mondta a lapnak az egyik szomszéd.

A panaszra Gáspár is reagált, aki azt mondta, nem akar másoknak megfelelni, kizárólag maguknak. "Mindenki söprögessen inkább a saját portáján. Egyébként a salgótarjáni otthonunk belülről gyönyörű, nagyon szépen ki van festve, a szauna, jakuzzi és szolárium mellett mindenhol gyönyörű bútorok állnak. Most kaptunk egy szponzorkonyhát, ami majdnem megszólal" - sorolta az állítólag anyagi gondokkal küzdő showman, aki érdekes választ adott arra a kérdésre, miért nem újítja fel kívülről is a házat:

"Pár napja mire hazaértünk, ötven darab tojást találtunk a kertbe dobálva. Az udvarunkat is rendszeresen teleszórják szeméttel, egyik reggelre pedig a kukánkat is ellopták. Az országban ez az egyetlen település, ahol engem már leköptek, belém kötöttek és a gyerekeim előtt majdnem megvertek. Ha ilyeneket csinálnak velünk, akkor jó ez a ház oda úgy, ahogy van. Majd bepucoltatom akkor, amikor én akarom."