Februári balesete óta képtelen színpadra állni a Josh és Jutta formáció női tagja, Jutta, duópartnere pedig megunta a várakozást - írja a Blikk. Az együttes havi szinten állítólag 15-20 rövid koncertet adott korábban, ami az információink szerint alkalmanként nagyjából 130 ezer forintot is jelentett.

Josh fél évet várt az énekesnőre (aki testileg már rendben van, lelkileg viszont nem heverte ki a megrázkódtatást) mostanra viszont inkább egyedül is koncertezik. "Én is pénzből élek, nincs lehetőségem arra, hogy otthon ülve várjak, hátha megváltoznak a dolgok. Aztán amikor az egyik műsoriroda jelezte, hogy kivesznek a portfóliójukból, mert semmit sem vállalunk el, döntenem kellett. Rengeteg helyen győzködtek, hogy menjek akkor egyedül, Jutta nélkül. Pár fellépést el is vállaltam az utóbbi időben, olyanokat, amelyeket már nem tudtam lemondani, mert határidősek voltak. Ilyenkor megyek egyedül, én éneklem az ő szólamait is, és megvallom, ahogy látom, nagyon nagy hiányérzet nincs is az emberekben, hogy ő nincs ott. Előadom a saját slágereimet, meg néhány közöset. Amióta pedig beindult az egyik zenetévén a saját műsorom, felkapott is lettem, még többen hívnak" - mondta a lapnak Josh.

Az énekesnőt februárban egy zebrán gázolták el anyjával együtt. Jutta nyílt lábszártörést szenvedett, amiből azóta felgyógyult, ám depresszióval küzd azóta is.