Rihanna a Rouges parfüm hirdetésein toplessben nyomja - írja a Dailymail. Az énekesnő negyedik illata őszi, és igaz, ami igaz, eléggé formában van, semmit nem hagy a képzeletre. A képen Rihanna melle teljesen csupasz, miközben csak kismértékben takarja a kezével a felsőtestét. A lábain egy fekete bokapántos tűsarkút, alul pedig csak egy magas derekú bugyit visel, és semmi mást. A parfümöt egy kacér, érzéki keleti illatnak írják le, és szegecsekkel díszített csomagolása lesz. Rihanna a képet az Instragammon tette közzé, ezzel a szöveggel: "#ROGUE #byRihanna kampányfotó!!! Hölgyeknek! A férfi is hamarosan várható..."

Közben az énekesnőt megdobálták kajával az Egyesült Királyságban a héten. Kedd este Rihanna kénytelen volt az előadasát megszakítani a M.E.N Arénában, Manchesterben, mert a rajongói elkezdték chipssel dobálni a színpadon tiltakozásuk jeléül, mert egy órát késett. A sztár elég dühösnek látszott, és megállította a Rude Boy előadását, hogy megossza a tömeggel a véleményét. Toporzékolt: "Ez a következő szint, hogy vannak a jó őrültek, aztán meg a rossz őrültek, de ha ezt a szart dobáljátok rám, ez egy egy rohadt nagy kudarc. Istenre esküszöm, hogy kidobatom ezt a szart. Tényleg? Chips?"

Annak ellenére, hogy néhány koncertlátogatója ellenséges volt vele, Rihanna gyorsan túltette magát a történteken. Azt kiabálta: "Oké, Manchaster, azok, akik azt szeretnék, hogy kezdődjön a buli, és kurva jó hangulat legyen, mondják a nevem!"

A káromkodós szövege után - amit a kamera felvett - később ismét késve kezdte a koncertjét, és a rajongói panaszkodtak a színtelen előadásra a Diamonds világturnéjának európai koncertjein. A sztár változó kedélye már a múltban is bajba sodorta, különösen akkor, amikor a mikrofonjával megütött egy koncertjárót júniusban, csak mert az túl közel jött hozzá.